educational center KNOW HOW

Home » Стипендия „Образование и култура в едно“

Стипендия „Образование и култура в едно“

Идеята за учредяването на културна стипендя хрумва на Камен Алексиев, тогава преподавател по немски език в СОУ „Пейо Яворов“, гр. Пловдив. Сега Образователен център „Ноу Хау“ с радост ще продължи идеята и ще осигури средства за осъществяването ѝ.

 

Задачата на стипендиантите ще е да дават информация и информационни материали на зрителите. Това ще се случва в театъра, докато гостите се настаняват по местата си. След началото на представлението стипендиантите ще имат възможност да гледат постановките съвсем безплатно. Освен удоволствието от театралната магия, всеки един от тях ще получи стипендия с размера на тази за отличен успех, а именно 21 лева.

Всеки месец Образователен център „Ноу Хау“ ще се ангажира с подбора на кандидат – стипендиантите. Двама от тях ще имат късмета в рамките на едномесечния си престой в театъра да бъдат на крачка по-близо до звездите от сцената.

Повече за първото издание на културната стипендия „Образование и култура в едно“ можете да откриете в гугъл, както и на http://news.plovdiv24.bg/238086.html и http://bntplovdiv.com/news/society/culture/2314-kulturna-stipendia.html


Leave a comment