educational center KNOW HOW

Home » Uncategorized » Какво е това?

Какво е това?

Categories

Образователен център „Ноу Хау“ ЕООД е основан през месец юли 2013 година. Както говори и името на центъра (от англ. кnowhow- знам как), нашите преподаватели се стремят към усъвършенстване и развитие, интегриране на най-новите методи в образованието и индивидуален подход към всеки.

Нашата политика е стремежът към формиране на европейско общество. Към това се стремим чрез предлаганото от нас чуждоезиково обучение, както и обучение на педагогическите кадри в училищата и висшите учебни заведения чрез организиране на квалификационни семинари. За нас е ясно, че освен да обучаваме, трябва да дадем и пример. Затова Образователен център „Ноу Хау“ се придържа към максимата „Мисли ЕКО – логично“. На това учим и нашите курсисти чрез информационните табла за разделното събиране на отпадъците и с рециклирането на хартията. Стимулираме придвижването с колело, като сме осигурили място, където колелетата да бъдат оставяни без всякакво притеснение от страна на курсистите.

Що се отнася до нашите услуги, Образователният център предлага такива за ученици, студенти и учители. Освен споменатото чуждоезиково обучение и квалификационните семинари за преподаватели, ние сме готови да помогнем и на младите специалисти. За студенти с педагогически профил и новопостъпващи учители сме разработили специална програма, която да им бъде от помощ в работата.

Благодарение на партньорските ни отношения с някои фирми, бихме могли и да Ви съдействаме и за намиране на работа в Германия.

За партньорски отношения сме отворени към всяка фирма, чиято дейност изисква владеенето на чужд език и която предлага работа в България. Защото вярваме, че и тук има поле за развитие на младите специалисти. Нужен е само шансът!


Leave a comment

Categories